Eladó családi ház Lajosmizse 43 000 000 Ft

Leírás

Lajosmizsén új építési ház ELADÓ!

Eladásra kínálok Lajosmizsén. kertvárosias részen egy 79 nm-es házat 1162 nm-es telken.
Az ingatlan a vasútállomástól néhány perc sétára található, boltok, iskola, óvoda, gyógyszertár, orvos könnyen megközelíthetők.
Nézzük az elosztást: Belépve egy közlekedőbe érkezünk, ahonnan az összes helyiség elérhető. Balra a fürdő, valamint a két hálószoba, jobbra a gépészet és a konyha, szembe pedig a nagyméretű étkezős nappali.

Néhány műszaki információ:
-tetőfedés BRAMAC cseréppel készül
-3 rétegű műanyag nyílászárók
-A ház fémvázas acélszerkezetből épül.
-Az épület padlójának hőszigetelése 15 cm-es AT-N100 lépésálló hőszigeteléssel készül.
-A homlokzat 20 cm Hőszigetelő rendszerrel lesz szigetelve, mely nemes vakolat záró réteget kap.
-A lakóhelyiségekben 8-9 mm vastag HDF aljzatú laminált parkettaburkolat készül választható színben. A többi helyiségben kerámia burkolat lesz.
-Az ingatlantulajdonosok a meleg burkolatok esetén 5.000.- Ft/m2 áron választhatnak tetszésüknek megfelelően a kivitelezőnél, vagy általa megadott kereskedőknél laminált parkettaburkolatot (felár mellett lehet magasabb négyzetméter ár). Ehhez szín azonos laminált szegőléc tartozik mely 800 Ft/fm árban választahó. Egy légtéren belüli burkolatváltásnál alu. eloxált burkolatváltó profil kerül beépítésre.
-Választható fűtésrendszer: padlófűtés,fűtőfilm CNT Smart technológiával
Felár ellenében válaszható :Hőszivattyús fűtésrendszer,Napelem kiépítés .

Az ár kulcsrakész állapotra vonatkozik.
Tervezett átadás a megrendeléstől számítva 6 hónap.
Ha tetszik a hely, de más típusú házban gondolkodik, válogathat a típustervek között.

Mi a moduláris fémszerkezet?
A moduláris házaknál a szerkezeti elemeket előre gyártják, amit milliméter pontossággal egy gyártmányterv alapján állítanak össze. Ez az építési mód eltér a klasszikus építési módtól. A modul elemeket előre szerelik, a helyszínre szállítják és a helyszínen állítják össze. A modul szakaszok felépítése 1-3 nap alatt megtörténik.
A ’90-es évektől a gazdaságossági és környezetvédelmi szempontok felértékelődése és az energiatakarékos házak iránti növekvő igény miatt komoly fejlődésen ment keresztül a technológia, ezáltal az egyik legkörnyezetkímélőbb és energiahatékonyabb építőipari megoldássá vált. Gondoljunk a legnagyobb felhőkarcolókra, amelyeket szintén acél szerkezetből építenek.
A modern acélszerkezetből készült épületek gyártásához, felépítéséhez és működtetéséhez sokkal kevesebb nyersanyagra és energiára van szükség, mint egy hagyományos épületnél.
A fémvázas acélszerkezet rendszerrel készült épületek szerkezetében nincs semmilyen egészségkárosító, allergén vagy jó közérzetet befolyásoló anyag.

Az építés során a házban és környékén nem keletkezik por, veszélyes hulladék vagy talajszennyeződés. A száraz építési technológiának köszönhetően, nem kell várni a falak száradására és ebből eredő penészedés sem történik.​
Az épület ezért a kivitelezés után azonnal beköltözhető.

A tüzihorganyzott acél váz nem igényel felületkezelést, anélkül is ellenálló a rovarokkal, rágcsálókkal, penészesedéssel és gombásodással szemben. Nincsen szükség méreggel történő felületkezelésre, mint más szerves anyagok esetén.

Családi ház részletei

Ár: 43 000 000 Ft
Méret: 79 négyzetméter
Azonosító: 11033127
Telek: 1162 négyzetméter
Ingatlan állapota: Kitűnő
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Egyéb
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 1
Fél szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz