Eladó családi ház Dabas 35 500 000 Ft

Leírás

Budapesttől 30 percre, Dabason eladó Akciós áron egy újonnan megrendelhető 53 nm-es szendvicspanel technológiával készült családi ház, 1000 nm-es telekkel. A ház teljes mértékben az Ön igényeinek megfelelően épül el. Várhatóan a szerződéskötéstől fél éven belül elkészül . Az árban teljesen kulcsrakész ház értendő. Az alaptól a tetőn át az összes burkolat, fűtés minden beleértendő. A ház SIP panel technológiával készül, ami előre legyártott falnyi elemekből áll. A SiP panel nem más, mint két OSB lap közé egy speciális anyaggal beragasztott EPS szigetelő lemez alkotta építőanyag. Kétfajta hőszigetelő lemezzel készül, EPS vagy GRAFIT. Magyarországon is egyre ismertebb már ez a kanadai technológia. Az építőlap EGGER OSB 3 építőlemezből többfajta vastagság létezik, amit a fal szerkezet statikailag megkíván.
Az SIP panelekből emeletes házat is fel lehet építeni, ugyanis a különböző vastagságú panelek és ISB gerendák a padlózattól a tetőig, minden épületrész kivitelezésére alkalmasak.
A rendkívül jó hangszigetelő és statikai tulajdonságuk miatt sokkal keskenyebb falszerkezetek szükségesek. Egy 34 cm vastag külső fallal már elérjük a passzívház határértékének megfelelő hőszigetelést. (0.15 U-érték )
A SIP ( Struktured Insulated Panel ) egyedülálló, rendkívül stabil és környezetbarát építési rendszer az alacsony energiafelhasználású és passzív épületek építéséhez. A szendvics szerkezetnek megfelelően az OSB3 építőlemezek közé EPS-GRAFIT töltetet illesztenek, melyet garantáltan formaldehid-mentes és vízálló tulajdonsággal rendelkezik. Az önhordó SIP panelek rendkívüli stabilitása miatt az épületek nem igényelnek külön vázszerkezetet, emiatt egy SIP ház akár 50%-kal gyorsabban felépíthető bármely más építési technológiánál. Abban az esetben, ha máshol szeretné felépíttetni a házat, mert már rendelkezi telekkel. akkor a telek árral kevesebbért tudják önnek BÁRHOL AZ ORSZÁGBAN felépíteni.
Amennyiben felkeltette érdeklődését, hívja a 06204004006-os számot

Családi ház részletei

Ár: 35 500 000 Ft
Méret: 53 négyzetméter
Azonosító: 11065906
Telek: 1000 négyzetméter
Ingatlan állapota: Kitűnő
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz