Eladó családi ház Hernád 34 900 000 Ft

Leírás

Eladó Hernád központi részén egy 1436 m2-es telken lévő 148 m2-es befejezésre váró családi ház.
A ház 4 szobával egy nappali étkező konyhával egyben rendelkezhet, amiket gipszkarton válaszfalak határolhatnak, ezért az egybenyithatóság elég rugalmas.
A falazat ProKoncept falazó anyagból készült monolit vasbeton szerkezet, ami egy szeglemezes tetőt tart.
A tető héjalása nincs fent így akár cserepeslemez akár cserép, vagy egyéb fedés már az új tulajdonos tetszése szerint készülhet.

Gépészeti szempontból a ház a szigorúbb zöld hitel szabályozás szerint van megtervezve. Hőszívattyús padlófűtés, mennyezet hűtés van a tervekben, a melegvizet átfolyós melegítőkkel tervezték megoldani a konyhában, illetve a fürdővíznek egy hőszivattyús bojlert gondoltak.

A telken van vezetékes víz és földkábeles áram is, gáz az utcában, de az épület nem igényli a rácsatlakozást. Az utca jelenleg sittes/földes burkolatú, de a község májusban nyert pályázatot az egész utca aszfaltozására, ami kb tervezési/jóváhagyási fázisban lehet.

A ház tervei teljesen CSOK kompatibilis és önfenntartó lehetőségek szerint készültek. Két beállásos garázs a ház része, külön gépészeti/háztartási helyiségen keresztül is megközelíthető. A telken van fúrt kút, újonnan telepített aknával, szivattyúval. A csatorna az utcában a kevés lakóingatlan miatt nincs végig építve, de a tervek a szolgáltatónál már kész vannak, viszont mi nem vártuk meg ezért zárt biológiai szikkasztóval van megoldva a közműpótlás. A délnyugati tájolás és a tető alakja miatt két felületre is lehet napelemet felszerelni, illetve a bevilágítás eleve biztosított természetes fénnyel.

Iskola 400m, óvoda 300m, központ 800m, autópálya 4km, Budapest 40km, Kecskemét 35km.
Amennyiben az ingatlan leírásom és fényképek alapján felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal a hét bármely napján.
Gáspár Kata 06/20 400-4035

Családi ház részletei

Ár: 34 900 000 Ft
Méret: 148 négyzetméter
Azonosító: 11242873
Telek: 1436 négyzetméter
Ingatlan állapota: Kitűnő
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Egyéb
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 5

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz