Eladó családi ház Kiskunlacháza 45 900 000 Ft

Leírás

Kiskunlacházán kínálunk eladásra egy 156 nm-es, osztatlan közös tulajdonban lévő telken fekvő, önálló családi házat. A telek ügyvédi megosztással rendelkezik.
Az épület a 60-as években épült vályogtégla-falazattal, majd az idők folyamán téglával lett bővítve. A tető cserépfedést kapott. 2017-ben lefóliázták a tetőt, újra lett lécezve, és a régi , kiváló állapotban lévő cserepek lettek visszahelyezve.
Az épület két generáció részére lett kialakítva, teljesen külön bejárattal.
A főépületben találunk egy kis előszobát, egy fogadórészt, mely kisebb nappaliként is funkcionál, egy L alakú konyha-nappalit, mely boltívvel van elválasztva, két nagyobb szobát, és egy kisebbet, valamint egy fürdőszobát, melynek a mennyezete még befejezésre vár. Ez a lakrész kb.107 nm területű, 2017-ben teljes felújításon vett részt.
A hátsó lakrész( 49nm) egybe van építve a fő résszel, de teljesen külön bejárattal rendelkezik. Ott találunk egy hosszú folyosót, innen nyílik egy 18 nm-es konyha-nappali, és egy 14 nm-es szoba. A nappaliból jutunk a 4 nm-es fürdőszobába. A folyosóról nyílik az egész épület alatt húzódó pince. Ez a lakrész, bár laknak benne, de a fürdőn kívül még befejezésre vár.
A ház fűtését gázcirkó biztosítja, de hűtő-fűtő légkondícionáló berendezés is segíti a komfortérzetet.
A biztonságérzetünket egy riasztóberendezés is növeli.

A nem kicsi házhoz tartozik egy 623 nm-es önálló kert, ( a másik tulajdonos kertje a másik utcára nyílik.)
Nagyon sok lehetőség rejlik az ingatlanban, csak a fantáziánk szabhat határt.
Mivel központi az elhelyezkedése, közlekedése kiváló. Iskola, ovi, bölcsi rövid sétával könnyen elérhető
Duna-part kb. 3 km.
Amennyiben felkeltette érdeklődését, kérem keressen nyugodtan a hét bármely napján! Az Dabas House teljeskörű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Családi ház részletei

Ár: 45 900 000 Ft
Méret: 156 négyzetméter
Azonosító: 11074792
Telek: 623 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Egyéb
Egész szobák: 3
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz