Eladó családi ház Monorierdő 42 000 000 Ft

Leírás

Eladásra kínálok egy kétezres évek elején épült, 2022-ben teljes felújításon átesett szép, tágas családi házat Monorierdő belterületén!
Monorierdő Magyarország szívében a vármegye középső részén, a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtértől 22 km-re, két nagytáj, az Alföld és az Északi-középhegység, azon belül a Gödöllői-dombság és a Duna–Tisza közi homokhátság találkozásánál helyezkedik el. Dinamikusan fejlődő település.
A telek nem nagy, de a maga 542 nm területével akár kellemes pihenőkert kialakítására is alkalmas. Nem beszélve a gyors és könnyű karbantarthatóságról.
A felépítmény betonsáv alapra épült, könnyűszerkezetes technológiával, fa födémmel, nyeregető cserepes lemez fedéssel. A kiváló szigeteltség miatt igen alacsony rezsivel működik a ház! Az otthon melegét gázkonvektor és hűtő-fűtő klímák biztosítják, ! Ez egy kifejezetten jól élhető otthon, ajánlom akár több gyermekes család számára is! Minden a képek szerint!
Ha felkeltettem érdeklődését, kérem keressen és nézzük meg együtt leendő otthonát!
Az ingatlan "hétvégi ház" besorolású igy csak piaci lakáshitel vehető igénybe a vásárláshoz! CSOK-ra Falusi CSOKRA NEM alkalmas!!
Vevőinknek szolgáltatásaink ingyenesek ! Bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadás, energetikai tanúsítvány készítése egy nap alatt, értékesítés gyorsan és profin.... Mert mi itthon vagyunk! Sarka László 06204004029

Családi ház részletei

Ár: 42 000 000 Ft
Méret: 100 négyzetméter
Azonosító: 11311373
Telek: 542 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz